anda CONMiGO Lleida

Centres de teràpies infantils

frase anda conmigo

Habla con un terapeuta llamando al 686 806 972

Centre de Teràpies Infantils i Adolescents: Psicologia infantil

Lo que dicen nuestras familias

Isabel Zapata
Leer más
Es un espacio donde la empatía, la comprensión y las ganas de ayudar son valores fundamentales, los cuales suman mucho a llevar mejor la situación que se vive en el hogar. Lo recomiendo al 100% por el equipo de profesionales y por la persona responsable de ofrecer un lugar acogedor.
Nachi Rodri jime
Leer más
M'agrada molt es super divertit ens diu la peque de casa! Ens trobem com a casa i les teràpies molt eficients!Les noies encantadores!!
Aida de Palol
Leer más
És un molt bon centre de teràpies per a infants. Treballen amb els nens i nenes i amb la seva família oferint tot un ventall de teràpies segons les necessitats de casa usuari. Molt bona feina per part dels propietaris i terapeutes.
OLGA VICTORIA MONTAÑA JAIME
Leer más
Gran equip de professionals que acompanyen a infants, adolescents i famílies.
Anterior
Siguiente
huella de anda conmigo
On som
Carrer Enric Pubill 15, 25005 Lleida
lleida@andaconmigo.com

Som un equip transdisciplinari, capaç de atendre i personalitzar qualsevol necessitat que puguin tenir els nostres nens o adolescents, integrat i coordinat per logopedes, psicopedagogs, psicòlegs, terapeutes ocupacionals i fisioterapeutes neuropediatres. 

Atenció terapèutica i educativa per a joves i les seves famílies, relacionada amb conductes (pantalles, hàbits perjudicials…) i reptes interns que afecten els canvis d’humor. Anda Conmigo vol oferir moments per emocionar-nos, cuidar-nos i vetllar per totes les nostres potencialitats, amb el compromís d’enfocar-nos en resultats.

Què pretén donar el centre? Pretendem infondre confiança i prestar el suport i l’esperança a aquelles famílies que, moltes vegades, pensen que ho han perdut tot i estan desorientades. No només busquem l’excel·lència en la qualitat dels tractaments sinó donar un servei global a les famílies i als diamants del llar (fills/filles).

Anda Conmigo és un espai on les ganes d’ajudar són un valor fonamental entre d’altres, la qual cosa suma per poder dur millor la situació que viuen les famílies. La proximitat humana s’ofereix a les persones que confien en els professionals del centre i entre les persones que formen part d’aquest bonic viatge per construir moments compartits.

Aquest nou projecte va dedicat a totes les persones que creuen en mi en aquest llarg procés i per totes aquelles que en formaran part. Inicia una etapa carregada d’emocions… camineu amb nosaltres? Us esperem, amb la intenció d’oferir moments memorables.

Les nostres teràpies

Logopedes a Lleida

centro de logopedia

Millora la teva Comunicació:

La Importància del Logopeda en el Desenvolupament Humà

Els estudis demostren que aproximadament el 30% de la població necessitarà els serveis d’un logopeda en algun moment de les seves vides. Com a un equip interdisciplinari reconegut pel Departament de Salut durant més de 11 anys, la figura del logopeda esdevé essencial en el nostre equip.

Psicologia Infantil i Adolescent a Lleida

psicología infantil

Ajuda especialitzada per a nens i adolescents

Les nostres psicòlogues infantils ofereixen serveis especialitzats per a nens i adolescents, aborden trastorns com problemes conductuals, ansietat, TDAH, depressió, trastorns de l’espectre autista i problemes d’aprenentatge.

Centre de Terapia Ocupacional Lleida

Terapia ocupacional Icon

Centre de Teràpia Ocupacional Lleida: Millorant la Qualitat de Vida

Al Centre de Teràpia Ocupacional Lleida ens dediquem a millorar la qualitat de vida de les persones a través de diverses línies d’actuació. El nostre objectiu principal és promoure l’autonomia i el benestar dels nostres usuaris, oferint-los un espai on puguin participar en activitats ocupacionals i rebre teràpia ocupacional adaptada a les seves necessitats individuals.

Psicopedagog a Lleida

psicología infantil

Especialistes en Psicopedagogia

Oferim diversos serveis per potenciar el desenvolupament cognitiu, emocional i social dels nens i nenes en les seves diferents etapes d’aprenentatge.

Atenció primerenca a Lleida:

atención temprana icono

Promoció del desenvolupament integral dels infants

A Lleida, l’atenció primerenca juga un paper fonamental en el desenvolupament integral dels infants. A través de la teràpia ocupacional infantil i altres teràpies complementàries, es promou la salut i el benestar dels petits, treballant àrees com la motricitat i l’autonomia en les activitats diàries. A més, en els centres especialitzats es compta amb equips multidisciplinaris que ofereixen una atenció personalitzada i coordinada. També hi ha organismes i trobades que busquen reforçar l’atenció primerenca a la ciutat.

Fisioteràpia neuropediàtrica a Lleida

Terapia ocupacional Icon

Millorant la qualitat de vida dels nens

La fisioteràpia neuropediàtrica a Lleida ofereix tractaments especialitzats per a nens amb trastorns neurològics.

Amb un equip altament capacitada, es busca millorar la seva qualitat de vida i promoure el seu desenvolupament motor. Entre els trastorns tractats es troben la paràlisi cerebral, el dany cerebral traumàtic i els trastorns del to muscular. S’utilitzen diferents tècniques adaptades a les necessitats individuals de cada nen.

¿Tens algun dubte? Omple el formulari:

  Selecciona el centro con el que quieres contactar*

  Nostre Equip
  Marissa Sagarra Directora Lleida
  Marissa Sagarra

  Directora
  Experta en integración social

  psicopedagoga Lleida
  Anna Hernández

  Psicopedagoga

  Aroa Psicologa General Sanitaria
  Aroa

  Psicologa General Sanitaria

  Roser, Terapeuta Ocupacional lleida
  Roser

  Terapeuta Ocupacional

  psicologa pediatrica lleida
  Júlia

  Psicóloga pediátrica

  Arantxa Psicologa i Sexologa
  Arantxa

  Psicologa i Sexologa

  Sheila

  Logopeda