anda CONMiGO Girona

Centres de teràpies infantils

frase anda conmigo

Habla con un terapeuta llamando al 635 72 36 75

AVALUACIÓ PSICOPEDAGÒGICA COMPLETA

Una mateixa avaluació per diagnosticar:

 • Dislèxia
 • TDAH
 • TEA...

Descobreix què li passa a la teva hij@, gràcies a la detecció de necessitats més completa.

Claim Anda Conmigo

Com treballem?

Treballem en una intervenció integral i transdisciplinar del nen o nena.

Un equip format per terapeutes ocupacionals, logopedes, psicòlegs i psicopedagogs faran una valoració global al teu hij@ per poder identificar les seves necessitats.

Què ens diferencia

Acompanyament i seguiment constant tant en teràpies individuals com grupals, mantenint una comunicació integral entre família, col·legi i centres mèdics.

familia_medico_colegio

Sobre el centre

Som un equip transdisciplinari, capaç de atendre i personalitzar qualsevol necessitat que puguin tenir els nostres nens o adolescents, integrat i coordinat per logopedes, psicopedagogs, psicòlegs, terapeutes ocupacionals i fisioterapeutes neuropediatres. 

Atenció terapèutica i educativa per a joves i les seves famílies, relacionada amb conductes (pantalles, hàbits perjudicials…) i reptes interns que afecten els canvis d’humor. Anda Conmigo vol oferir moments per emocionar-nos, cuidar-nos i vetllar per totes les nostres potencialitats, amb el compromís d’enfocar-nos en resultats.

Què pretén donar el centre? Pretendem infondre confiança i prestar el suport i l’esperança a aquelles famílies que, moltes vegades, pensen que ho han perdut tot i estan desorientades. No només busquem l’excel·lència en la qualitat dels tractaments sinó donar un servei global a les famílies i als diamants del llar (fills/filles).

Anda Conmigo és un espai on les ganes d’ajudar són un valor fonamental entre d’altres, la qual cosa suma per poder dur millor la situació que viuen les famílies. La proximitat humana s’ofereix a les persones que confien en els professionals del centre i entre les persones que formen part d’aquest bonic viatge per construir moments compartits.

Aquest nou projecte va dedicat a totes les persones que creuen en mi en aquest llarg procés i per totes aquelles que en formaran part. Inicia una etapa carregada d’emocions… camineu amb nosaltres? Us esperem, amb la intenció d’oferir moments memorables.

Les nostres teràpies

Logopedes a Girona

centro de logopedia

Millora la teva Comunicació:

La Importància del Logopeda en el Desenvolupament Humà

Els estudis demostren que aproximadament el 30% de la població necessitarà els serveis d’un logopeda en algun moment de les seves vides. Com a un equip interdisciplinari reconegut pel Departament de Salut durant més de 11 anys, la figura del logopeda esdevé essencial en el nostre equip.

Psicologia Infantil i Adolescent a Girona

psicología infantil

Ajuda especialitzada per a nens i adolescents

Les nostres psicòlogues infantils ofereixen serveis especialitzats per a nens i adolescents, aborden trastorns com problemes conductuals, ansietat, TDAH, depressió, trastorns de l’espectre autista i problemes d’aprenentatge.

Centre de Terapia Ocupacional Girona

Terapia ocupacional Icon

Centre de Teràpia Ocupacional Girona: Millorant la Qualitat de Vida

Al Centre de Teràpia Ocupacional Girona ens dediquem a millorar la qualitat de vida de les persones a través de diverses línies d’actuació. El nostre objectiu principal és promoure l’autonomia i el benestar dels nostres usuaris, oferint-los un espai on puguin participar en activitats ocupacionals i rebre teràpia ocupacional adaptada a les seves necessitats individuals.

Psicopedagog a Girona

psicología infantil

Especialistes en Psicopedagogia

Oferim diversos serveis per potenciar el desenvolupament cognitiu, emocional i social dels nens i nenes en les seves diferents etapes d’aprenentatge.

Atenció primerenca a Girona

atención temprana icono

Promoció del desenvolupament integral dels infants

A Girona, l’atenció primerenca juga un paper fonamental en el desenvolupament integral dels infants. A través de la teràpia ocupacional infantil i altres teràpies complementàries, es promou la salut i el benestar dels petits, treballant àrees com la motricitat i l’autonomia en les activitats diàries. A més, en els centres especialitzats es compta amb equips multidisciplinaris que ofereixen una atenció personalitzada i coordinada. També hi ha organismes i trobades que busquen reforçar l’atenció primerenca a la ciutat.

Fisioteràpia neuropediàtrica a Girona

Terapia ocupacional Icon

Millorant la qualitat de vida dels nens

La fisioteràpia neuropediàtrica a Girona ofereix tractaments especialitzats per a nens amb trastorns neurològics.

Amb un equip altament capacitada, es busca millorar la seva qualitat de vida i promoure el seu desenvolupament motor. Entre els trastorns tractats es troben la paràlisi cerebral, el dany cerebral traumàtic i els trastorns del to muscular. S’utilitzen diferents tècniques adaptades a les necessitats individuals de cada nen.

¿Tens algun dubte? Omple el formulari:

  Selecciona el centro con el que quieres contactar*

  El nostre equip
  Mònica

  Logopeda

  Cristina

  Psicopedagoga

  Tamara_psicóloga clínica_anda CONMiGO Girona
  Tamara

  Psicóloga Clínica